Një grup studentësh të Ekonomikut nisin ngujimin, brenda shkollës edhe gjatë natës

Një grup studentësh të Ekonomikut kanë nisur zyrtarisht ngujimin brenda dyerve të shkollës gjatë natës. Ata shprehen se nuk janë kundër pedagogëve dhe as rektoratit. por duan plotësimin e kërkesave. Sipas tyre plotësimi i tyre nuk është bërë i plotë nga kryeministri Rama.

Kategori të tjera