'Një koncert për paqen' në teatrin Bylis në Fier, Klasikët botërore dhe simfonia e Moxart në edicionin e 7

28 Qershor, 22:06

 “Një koncert për Paqen”, shfaqje e orkestrës italiane “Magna Grecia” është rikthyer në edicionin e 7-të në teatrin Bylis në Fier. Klasikët më në zë botërorë, mes tyre një prej simfonive të Moxart u performuan nga kori orkestral, ku pjesë ishin edhe emra të njohur të muzikës italiane

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha