‘O Pjetër, Pjetro’...VIDEO momenti kur qytetari shpëtohet pasi ishte izoluar në shtëpi nga bora 4 metër

26 Janar, 22:58

Pjetër Lulashi është shpëtuar pasi ishte i izoluar në banesën e tij për shkak të borës që kishte arritur deri në 4 m lartësi. Operacioni është bërë nga FNSH-së dhe AZM-së Shkodër.

Operacioni është filmuar dhe është shpërndarë më pas nga ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha