'O Sali o hero gjithë Shqipëria ty të do'! Kuvendi i Berishës nis si miting

11 Dhjetor 2021, 12:15

Organizatorët deklarojnë praninë e 4934 delegatëve nga 7000 që janë në total, por kjo shifër deri tani nuk u verifikua nga asnjë vëzhgues i pavarur. Report Tv transmeton live gjithçka po ndodh sot në Tiranë, jashtë stadiumit 'Air Albania', në Selinë e PD dhe zona të tjera të kryeqytetit! 

  Kategori të tjera

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha