OFL i kërkon Ervis Martinajt të justifikojë pasurinë

19 Shkurt, 13:09

TIRANË - Operacioni "Forca e Ligjit" u ka dërguar me shkrim kërkesën për të bërë vetëdeklarim të pasurive dy personave të dënuar në Itali për vrasje dhe trafik të armëve, nga Tiranë, dhe një personi nga Kurbini i cili është në hetim për vrasje me paramendim. 

Kategori të tjera