Olsi Bylyku mes aktrimit dhe muzikes

16 Tetor 2019, 12:19

Vetëm 21 vjeç, por është një nga aktorët e humorit më të dashur për publikun. Olsi Bylyku, i riu i talentuar që e kemi parë në skenat e spektakleve më të njohura të humorit tregon në “Rreze Dielli” për eksperiencën e re në “Klanifornia”.

Po ndihem shumë mirë te Klanifonia, shkojmë mirë  dhe kemi harmoni dhe kimi mes aktorësh, po fillojmë bashkëpunimet me njëri tjetrin, secili po bëntë më parë personazhet e veta, por tani po bëjmë numra të përbashkëta.  Më kishte marrë malli për publikun, që vjen kur do, duartroket kur do, më kujtohen daljet e mia të para, e marr emocionin më shumë tani. Javën e parë nuk kam zgjedhur të kisha personazhe të reja, por erdha me rolet që kisha dhe me monologun, pikën time të fortë. Kam risjellë personazhin e Alba Hoxhës, që ajo e priti shumë mirë. Më mungon Be Coffee, më mungojnë personat me të cilët kam bashkëpunuar, Suada, Besi, Erioni, ishim si një familje, një staf i vogël, por Be Caffee, ishte një spektakël i madh që bëhej me vetëm 5 veta. ”

Programe të tjera

Shiko të gjitha