Orët e fundit në Shtëpinë e Bardhë, Donald Trump fal 70 të dënuar, mes tyre ish-këshilltari Steve Bannon

20 Janar, 12:47

Në orët e fundit të qëndrimit në Shtëpinë e Bardhë, Donald Trump ka falur aleatët e tij të palëkundur, disa të akuzuar për korrupsion. Trump ka falur ish-këshilltarin e tij Steve Bannon dhe 70 persona të tjerë.

Kategori të tjera