Pak para inaugurimit të Biden, shpërthejnë protestat në SHBA

18 Janar, 13:17

Kanë ngelur vetëm dy ditë para ardhjes së Biden në Shtëpinë e Bardhë dhe kanë nisur të shfaqen grupet e vogla të protestuesve. Të dielën grupe të vogla personash janë mbledhur në afërsi të institucioneve shtetërore, në disa raste ata kanë qenë të armatosur.

Kategori të tjera