Paketa antishpifje, Meta: Thirrja e KiE kambanë alarmi, mazhoranca ta dëgjojë mirë

18 Shtator, 11:37

Presidenti Meta tha se thirrja e djeshme e raportuesit të Asamblesë së KiE për qeverinë që të tërhiqej nga paketa anti-shpifje dhe të nisën të nismë të re në një linjë me standardet europiane, Meta e cilësoi një kambanë alarmi dhe se këtë shqetësim e kishte ngritur prej kohës por nuk është dëgjuar, ndërsa kërkoi adresimin e  rekomandimeve të komisionit të Venecias.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera