Paloka mbyll protestën: Basha iu përshëndet nga Brukseli

21 Mars 2019, 15:07

Nënkryetari i Partisë Demokratike ka përmbyllur protesën e opozitës duke deklaruar se në vend nuk do të ketë asnjë ditë stabilitet nëse nuk do të ketë demokraci.

"Kjo betejë është vazhdim i luftës për të aaritur nesër në një fitore të sigurtë. Dua tju përshëndes në emër të zotit Basha i cili vijon takimet për të aaritr fitore. Nuk ka asnjë forcë që ndal qytetarët të protestojnë për të drejtat e tyre dhe asgjë sna ndal në rrugën tonë. për ata që menojnë se stabiliteti ka më shumë rëndësi se demokracia nuk do të ketë asnjë ditë të qetë", u shpreh Edi Paloka.

Kategori të tjera