Pamje emocionuese nga 'Shefqet Ndroqi'/ Pacientët me COVID dhe mjekët në ballkon duke kërcyer

25 Nëntor 2020, 11:33

Një pamje emocionuese ka ardhur nga spitali COVID-2 në Tiranë. Pacientët janë zgjuar sot nën tingujt e muzikës popullore të Shqipërisë së Mesme. Këtyre tingujve nuk i kanë rezistuar as pacientët, të cilët kanë zgjedhur që të dalin në këto ballkone dhe t'i përshëndesin me dorë.

Kategori të tjera