Pamjet nga lart te protesta e studentëve para Ministrisë së Arsimit

REPORT TV sjell pamjet nga lart të protestës së studentëve para Ministrisë së Arsimit dhe Sportit. Studentët nga të gjitha fakultetet dhe Bujqësori në Kamëz vijojnë prej orës 10:00 të ditës së stome protestën duke kërkuar plotësimin e katër pikave, kryesoja anulimi i tarifës për kreditet për lëndët e mbartura. ‘Jo kredi për kredite, jemi studentë, jo bankë. Jo zhvatje. E duam Shqipërinë si gjithë Europa. Nuk do të tërhiqemi nga e drejta jonë’ shprehen studentët. Lindita Nikolla në një intervistë për Report Tv u shpreh dje është e gatshme për të dialoguar, ndërsa shtoi se qeveria është e gatshme të shkojë drejt heqjes së tarifës nga VKM-ja dhe të jenë vetë universitetet dhe fakultetet ato që të vendosin lidhur me këtë tarifë nëse duhet aplikuar apo jo, por studentët kanë vijuar protestën. Ata shprehen se do të vijojnë deri sa të tërhiqet zyrtarisht vendimi.