Parlament/ Debate të forta mes Halit Valterit dhe Ralf Gjonit në sallë! Ndërhyn Murrizi

25 Qershor, 12:19

Debate të forta mes Halit Valterit dhe Ralf Gjonit në sallë! Ndërhyn Murrizi

Kategori të tjera