Pas apelit të Report Tv u dërgua në spital, e moshuara falenderon gazetarin: Eja të të puth një cikë që të qau syri për motrën tënde

25 Gusht, 19:10

E gëzuar që më në fund nuk ndodhet jashtë dhe po merr mjekim, e moshuara Lefteria Qendrothanasi falenderoi gazetarin e Report Tv Limos Didani që përcolli gjendjen ku qëndronte prej kohësh dhe apelin për ndihmë duke sjellë reagimin e shtetit. "Eja të të puth një cikë që të qau syri për motrën tënde" iu drejtua 80-vjeçarja gazetarit. Report Tv e ndoqi transportin me ambulancë dhe dërgimin në spital të së moshuarës ku tani është nën kujdesin e mjekëve.

  •  

Kategori të tjera