Pas borës, Korça pushtohet dhe nga mjegulla!

15 Dhjetor 2019, 20:27

KORÇË- Nëse do të vizitoni Korçën, përveç borës do të gjeni edhe shumë mjegull.

Që prej mëngjesit të kësaj të diele, qyteti, por edhe fshatrat përreth janë mbuluar nga mjegulla, e cila ka vijuar deri në këto orë të mbrëmjes. Gazetarja e Report Tv, Gladiola Hoxha, pjesa më e madhe e këmbësorëve gjatë orëve të mbrëmjes kanë lëvizur me elektrik dore, për t'u ndjerë më të sigurt në kushte të tilla atmosferike.

Nga ana tjetër, nga autoritetet lokale u bëhet thirrje drejtuesve të mjeteve që të udhëtojnë ngadalë dhe me shumë kujdes.

Kategori të tjera