Pas një pauze dymujore, shpërthen për herë të 3 vullkani Kilauea në Hawaii

12 Shtator, 16:01

Pas dy muajsh ka shpërthyer për herë të tretë vullkani Kilauea në Hawaii, duke nxjerrë burime llave dhe duke nxitur autoritetet të rrisin nivelin e alarmit.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha