Përplasjet e naftëtarëve me policinë, momentet kur një protestuesi i bie të fikët, dërgohet në spital

14 Shtator, 11:32

Nga përplasjet me policinë dhe FNSh-në, dy persona janë detyruar të dërgohen në spital pasi i kanë humbur ndjenjat. Aty nuk janë prezente autoambulancat ndaj janë detyruar të dërgohen me anë të makinave të rastit.

Kategori të tjera