Përse nuk reagojmë si shoqëri ?

20 Qershor 2018, 11:58

Të ftuar në Emisioni Rreze Dielli në Report TV aktivisti Erion Kristo dhe avokati Adriatik Lapaj

Programe të tjera

Shiko të gjitha