Përshëndetja për politikën me këngën: Në një lëndinë me bar të butë hedhin vallen 3 hajdutë

13 Nëntor, 10:09

Me një këngë të Ylli Bakës ka dashur një telefonues të përshëndesë klasën politike nëpërmjet emisionit “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Zotëria tha se nuk do që të jetë i ashpër me politikanët kryesor por kishte vetëm një përshëndetje me disa rreshta nga një këngë e Ylli Bakës : “ Në një lëndinë me bar të butë hedhin vallen tre hajdutë”

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha