Plagë në fytyrë, këmbë e duar nga 'lufta' me ariun

20 Tetor 2019, 14:30

Report Tv siguron pamjet e gjendjes së 45-vjeçarit që u sulmua nga ariu në Kukës. Ekrem Onuzi ka plagë në fytyrë, këmbë, duar dhe pjesë të tjera të trupit nga 'lufta' me ariun në mal. Bariu u transportua nga malet e Kukësit në spitalin e Traumës në Tiranë për ndihmë të specializuar pasi ka dëmtime të shumta në trup.

  •  

Kategori të tjera