Policët shtrijnë në tokë dhe shoqërojnë analistin Alfred Lela

17 Maj, 08:57

Është shoqëruar në polici edhe gazetari dhe analisti Alfred Lela, i cili ka dalë në mbrojtje të Teatrit Kombëtar për të kundërshtuar prishjen e tij.

b.ha./Shqiptarja.com

Kategori të tjera