Prej vitesh polic bashkiak në Lezhë por ëndrrën për muzikën s’e braktis, Jak Gegaj rrëfen punën dhe pasionin, nga shërbimi për njerëzit te kënga popullore

8 Janar, 19:03

Nuk ndoqi dot ëndrrën e tij për të studiuar në Akademinë e Artave dhe sot është polic bashkiak në Lezhë. Por Jak Gegaj e vazhdon pasionin e tij në një formë tjetër. Këngët popullore që krijon e debuton i publikon në youtube.

Kategori të tjera