Preng Gjoka, energji nga elikat me erë

27 Shtator, 15:38

Fermeri I vogël Preng Gjoka rrëfen në shtëpinë e tij, si përfiton falas energji elektrike nga një elikë që shfrytëzon erën dhe rrëfen planet për të pasur energji elektrike 24 orë nonstop pa nevojën e shtetit.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha