Prizren /80-vjeçarja dhe nusja gatuajnë flinë 2 metra

6 Nëntor, 18:01

Në fshatin Gjonaj të Prizrenit, gratë e familjes Hodaj kanë gatuar flinë më të madhe që është parë ndonjëherë në trevat shqiptare, me një diametër prej dy metrash.