Pronat e Shkëlzenit në Gërdec, qytetari: Për çfarë shkoi në vendin ku vrau njerëz e shkaktoi 300 invalidë?!

30 Korrik, 10:12

Duke nënvizuar punë që duhet të bëjë drejtësia pa të cilën theksoi se nuk ka shtet një prej qytetarëve tha se përse djali i ish-kryeministrit po shkon me prona në Gërdec, vendi ku shkakoit viktima dhe invalidë babai i tij. Drejtësia ta hetojë për skandalin e pronave atë dhe jo vetëm ka thënë ndër të tjera telefonuesi.

Programe të tjera

Shiko të gjitha