Protesta te Unaza e Re/ Veliaj: Nuk ka kthim pas, të vendosur kundër cdo rrugaç

21 Mars 2019, 17:38

Veliaj u shpreh i vendosur për vijimin e projektit të Unaza e Re, pavarësisht protestave të një grupi banorësh që kanë banesat pa leje dhe kërkojnë dëmshpërblim të plotë. "Nuk ka kthim, kush ka tokën do të marrë paratë, apo banesën me letra dëmshpërblimin, kush nuk ka asnjë letër nuk mund të marrë paratë e shqiptarëve dhe kush është nevojtar do të marrë një banesë sociale. Zemërbardhë me nevojtarët, por të vendosur kundër cdo rrugaçi" deklaroi ai.

Kategori të tjera