Publikohet lista e ilaçeve COVID që do të rimbursohen! Kohëzgjatja maksimale e trajtimit jo më shumë se 1 muaj, ja sa është shuma

26 Nëntor 2020, 16:32

TIRANË- Report Tv ka zbardhur listën e ilaçeve COVID që do të përfshihen si pjesë e rimbursimit. Gjithsej do të jetë 6 ilaçe dhe do të jetë mjeku i familjes që do të bëjë ndarjen e nevojshme mbi shkallën e sëmundjes, mbi bazën e të cilit do të bëhet edhe rimburismi.

Kategori të tjera