Qafë Thanë-Lin-Pogradec e mbuluar nga dëbora, pamje fantastike me dron

Report Tv sjell video me dron nga Qafë Thana, Lini, Pogradeci dhe Qafë Plloça të mbuluar nga dëbora. Pamjet janë mbresëlënëse teksa çdo pëllëmbë toke është e mbuluar me petkun e bardhë dhe e vetmja hapësirë e zbuluar është rruga gjarpëruese nga Qafë Thana, panorama përrallore në Lin, buzë liqenit të Pogradecit e deri në lartësinë e Qafë Plloçës në drejtim të qytetit të Korçës. 

Kategori të tjera