Qetësia shpirtërore nëpërmjet Yoga

3 Dhjetor 2020, 12:28 | Përditesimi i fundit: 2020-12-03 12:33:54

Në një intervistë në ‘’ Rreze Dielli’’ me mësuesen e Yoga Migena Bardhi, folëm për qetësinë shpirtërore që mund të fitojmë nëpërmjet ushtrimeve Joga dhe meditimit.

Programe të tjera

Shiko të gjitha