Rama: Në aeroportin e Kukësit do i sjell vetë kuksianët e Londrës të votojnë PD-në, falas

29 Shtator, 14:36

"Kuksianët e Londrës do t'i marr unë dhe do i ulë në Kukës që të vijnë të votojnë PD. 120 kuksianë do i sjellë unë falas, jo nga ato me pagesë", tha Rama.

  •  

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera