Rama:Në rrëpirën e Llogarasë gjyshi im fitonte gara me makina me shoferët e konsullatave

19 Qershor, 15:16

Edi Rama njoftoi sot hapjen e garës për projektin për tunelin e Llogorasë, që do të shkurtojë rreth 45 minuta dhe rruga do të bëhet vetëm për 10 minuta. Gjatë fjalës së tij, Rama tregoi se në rrugën aktuale të Llogarasë kanë kaluar personalitete dhe se gjyshi i tij fitonte gara me makina me shoferët e konsullatave. “Në rrëpirën e Llogarasë gjyshi im fitonte gara me makina me shoferët e konsullatave, por ajo është rrëpirë për shoferë që duhet të provojnë sa të gjatë e kanë jetën, jo për turistë që vijnë për tu qetësuar dhe ushqyer me energji pozitive veten dhe jetën e tyre”- tha ai.

Kategori të tjera