Receta e ditës - Pulë me verë të kuqe dhe sallatë me radhikio/ Pjesa e parë

23 Maj 2018, 10:04

Pulë me verë të kuqe dhe sallatë me radhikio, zonja tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha