Rikthim në fëmijëri, si luanin fëmijët dikur…

27 Nëntor 2020, 11:20

Në ‘’ Rreze Dielli’’ inskenuam një ditë të fëmijëve dikur, me lojërat e tyre sa të thjeshta dhe të bukura, për të rikthyer për ata që ndjenë mall një copëz nga fëmijëria e tyre.

Programe të tjera

Shiko të gjitha