Rritet përhapja e Covid19 në Evropë, frikë për një izolim të dytë

6 Gusht, 16:12

Teksa Spanja, Franca dhe Greqia përjetojnë një rritje të theksuar të numrit të të infektuarve nga Covid19, janë shtuar shqetësimet për një valë të dytë të përhapjes së koronavirusit në mbarë Europën. Ndërsa vetë qeveritë i tremben një izolimi të dytë që do të ishte fatale për ekonominë.

Një valë e dytë e Covid19 është ajo që të gjithë qeveritë i frikësohen dhe po mundohen me çdo kusht ta shmangin, të bindur se një izolim i dytë do të ishte fatal për të gjithë. Në një kohë ku shumica e shteteve kanë hequr masat kufizuese Franca, Spanja dhe Greqia janë tre vendet evropiane që shënuan rritje të dukshme në 24 orët e fundit, duke nxitur frikën e një valë të dytë infeksionesh.

Kategori të tjera