Rritja e çmimit të naftës, fermerët në Dibër lënë zetorin, punojnë tokën me kuaj: Ka shumë shpenzime, nuk fitojmë asgjë

10 Maj, 16:29

Çmimi i lartë i naftës po i detyron fermerët në Dibër të përdorin kafshët e punës dhe jo zetorët për të punuar tokën. Por koston e prodhimit në bujqësi e kanë rritur së tepërmi dhe plehrat kimik. Report Tv ka kryer një vëzhgim në fshatin Sofraçan.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha