Rruga në Kukës pa sinjalistikë dhe barriera mbrojtëse, kthehet në burim aksidentesh, rrezikohen nxënësit

22 Janar, 22:56

Mungesa e sinjalistikës dhe ndriçimit e ka kthyer në burim aksidentesh rrugën që lidh qytetin e Kukësit me fshatin Nangë. Më të rrezikuar janë nxënësit e shkollës 9-vjeçare për shkak se automjetet ecin me shpejtësi. Rasti më i fundit ishte vetëm pak ditë më parë, ku një fëmijë mbeti i plagosur pa pasoja për jetën.

 

Kategori të tjera