Rubrika në "Librari" me katër tituj të rinj, nga "Historia e artit në Shqipëri" tek "Personalitetet në albanologji"

27 Dhjetor 2020, 10:30 | Përditesimi i fundit: 2020-12-27 16:36:26

Rubrika “Në librari” vjen këtë fundjavë me katër tituj të rinj. Dy studime janë për “Personalitetet në Albanologji” dhe “Historinë e artit në Shqipëri”.  Por, nuk mungojnë as botimet me tregime “Balada e mjegulluar” dhe “Poezi të zgjedhura” të Thomas Kinsella-s.


“Dukuri dhe personalitete në albanologji” sjell ngjarjet e shek.XX

“Historia e artit në Shqipëri” nga prehistoria deri tek shek.XIX

“Balada e mjegulluar”, me 3 tregime për vlerat njerëzore ndër shekuj

“Poezi të zgjedhura”, nga një zë i fuqishëm në letërsinë irlandeze

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha