Rusi, merrte ryshfet prej 225 000 dollarësh, drejtorit të policisë i gjendet tualeti prej ari në banesë

22 Korrik, 10:07

Më shumë se 35 oficerë të lartë rus kanë rënë në pranga nën akuza të korrupsionit, marrjes së ryshfetit dhe nxitjes së trafikut. Si pasojë e operacionit të gjerë janë sekuestruar minimalisht edhe 80 prona private.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha