Sejko: Në tremujorin e tretë të vitit presim nivelin më të lartë të inflacionit, mund të luhatet në 7-8%

6 Korrik, 18:36

“Infalcioni, e përmenda, ne presim që niveli maksimal i inflacionit do të arrihet, në tremujorin e tretë do jemi ën nivelin maksimal. Presim shifrën e updetuar për muajin qershor, është për tu parë. Shifrat janë surprizues në këtë periudhë se ekonomitë janë duke u përballur me kriza të njëpasnjëshme. Rritja ekonomike e tremujorit të parë ishte mbi pritshmëritë tona. Nuk mund 7 dhe 8 % kjo është për tua parë. Do kemi një rritje ekonomik ekëtë vit midis 3 dhe 4%”, tha Sejko.

 •  

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha