'Shame on you, he is a criminal!' - Protesta e një qytetari ndaj përfaqësuese grek të Belerit

18 Shtator, 10:33 | Përditesimi i fundit: 2023-09-18 10:45:39

Por gjykata i rrëzoi. Në dalje nga salla e gjyqit, një qytetar po priste jashtë ambasadoren greke Kamitsi dhe kreun e PDBNJ-së, Dule duke u thënë “ju po mbroni një vrasës”.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha