SHBA/ Trump nuk thotë se do ta transferojë paqësisht pushtetin nëse humb në zgjedhjet e nëntorit

24 Shtator, 17:48

Kur kanë ngelur vetëm pak ditë nga debati i parë presidencial mes Presidentit aktual Donald Trump dhe kandidatit demokrat Joe Biden, presidenti gjatë një konferencë për shtyp deklaron se nuk do të transferojë pushtetin në mënyrë paqësore nëse humbet zgjedhjet presidenciale të nëntorit.

Kategori të tjera