Shembet më shumë se gjysma e restorantit pa leje të Mihal Kokëdhimës

21 Gusht 2019, 08:30

IKMT ka shembur më shumë se gjysmën e restoranit pa leje të Mihal Kokëdhimës në Porto Palermo. Fadroma po  punon m intensitet të lartë dhe për rreth 1 orë ka shembur taracën sipër restorantit, shkallët, dhe gjysmën e ndërtesës. Deri më tani nuk janë shënuar incidente, pasi i gjithë territori po ruhet nga forca të shumta të policisë. 

  •  

Kategori të tjera