“Shitën jo detin por NDERIN e dinjitetin” REVOLTA e zotërisë dhe një garanci për militantët e PS-PD e LSI

31 Gusht, 10:15

I revoltuar në maksimum ishte një telefonues në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Duke folur për temën e ditës zotëria tha se politikanët ndër vite nuk kanë shitur vetëm detin por nderin dhe dinjitetin e shqiptarëve. Ai kishte edhe një garanci për militantët e tre forcave kryesore politike. Ndiqeni mendimin e tij.

Programe të tjera

Shiko të gjitha