Shkodrani flet për DY lloje VIRUSESH dhe bën thirrjen e pazakontë: Lani KËMBËT

29 Qershor, 11:34

Në emisionin e mëngjesit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një qytetar nga Shkodra foli për dy lloje virusesh dhe ndër të tjera bëri edhe një thirrje të pazakontë për qytetarët. Ai tha:” Lani këmbët që të mos u shkoni pas partive politike” sepse sipas tij janë të gjitha njësoj dhe popullin e duan vetëm për të mbushur sheshet kur ka mitingje.

Programe të tjera

Shiko të gjitha