Shkodrania e ashpër me “dekriminalizimin”; Ju ngeli goja te “Sala”!

4 Shkurt, 12:30

Në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe ju” këtë të martë njëri prej qytetareve nga Shkodra tha se të përfolurit për pëegjegjësi politike dhe kriminale nuk janë vetëm figurat e PD, pasi për ta ka vendosur drejtësia që nuk kanë shkelur ligjin, por janë ata deputetë dhe kryetarë bashkie që u hoqën nga pozicionet për shkak të problemeve me drejtësinë. 21 janarin e kanë bërë bashkë, tha ajo, e ndërsa anatemoi përfaqësues të PS si pjesë e politikanëve që kanë qenë pjesë të listave të inkriminuara. 
 

Programe të tjera