“Shpresat tek SHBA, ta zhdukim Europën”, qytetari: Gjuhë rrugaçësh në krye të shtetit!

8 Nëntor, 10:58

Duke folur në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe Ju”, një prej telefonuesve është ndalur në rolin që kanë politikanët apo udhëheqësit e cfarëdo sistemi në shtetformim. Ai përmendi faktin se gjithmonë Amerika e mbështetur Shqipërinë dhe se Europa nuk ka vlerat që i duhen vendit. Me të mirat dhe të këqijat e tij sistemi i dikurshëm ngriti një shtet dhe krijoi disa avantazhe ka thënë qytetari, por me atë që ndodh sot në krye të vendit vetëm një gjuhë rrugacësh mund ta quash, ka nënvizuar ai, duke nënkuptuar institucionin e presidencës dhe deklaratat që vijnë prej andej.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha