Shtegu i Jul Cezarit

25 Korrik, 13:44

Një ngjitje interesante në Qafën e Jul Cezarit. Sheshi I Jul Cezarit në Majën e Vetëtimave, ose në Akrokeraune dhe legjendat e banorëve vendas për mikpritjen e gjeneralit romak, por edhe kushtet e vendosura nga ata ndaj ushtrisë së Jul Cezarit.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha