'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 16 nëntor 2023

16 Nëntor, 08:48

Titujt e gazetave për sot, nga Berisha tërbohet me Gjykatën e Strasburgut te Rama thotë se miti i pandëshkueshmërisë ra e deri tek Universitetet Publike si u kthyen tarifat e studentëve në lingota ari.