'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 20 tetor 2022

20 Tetor, 08:51

Titujt e gazetave për sot, nga 459 familje përfituese nga kreditë e buta te sot protestë kombëtare e pedagogëve e deri tek pse grupi i Berishës dhe ai i Alibeajt s'mund të bëhen dot bashkë.

Kategori të tjera