'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 20 nëntor 2023

20 Nëntor, 08:23

Titujt e gazetave për sot, nga SPAK akuzon ish-ministrin Beqaj për sterilizimin te qeveria "vetting" qytetarëve të vendit dhe emigrantëve e deri tek Kombëtarja ndaj Ishujve Faroe për festë e rekorde.